Eliminator de vopsea profesional - Elimina tonurile nedorite in urma unui vopsit gresit - 2 x 100ml

99,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Eliminator vopsea profesional - Elimina tonurile nedorite in urma unui vopsit gresit  -  2 x 100ml

Subrina Professional Eliminator Sistem Bi-Fazic ( Reducator + Activator)

Ati fost la coafor si nuanta care a iesit e departe de cea din catalog ? Nu va place nuanta obtinuta in urma unui vopsit ? Ati gresit combinatia de vopsele si nu a rezultat o culoare care sa va placa ? Eliminatorul de vopsea Subrina Profesional este produsul care va ajuta sa eliminati pigmentii cosmetici doar cu ajutorul samponului, fara a fi nevoite sa decolorati/decapati parul.

Eliminatorul Subrina Profesional desface legaturile oxidative dintre moleculele pigmentilor, eliminand eficient culoarea artificiala de suprafata. Elimina partial sau complet pigmentii artificiali din par, lasand in acelasi timp parul sanatos.

Instructiuni:

Se aplica pe parul uscat, fara a-l spala in prealabil cat mai curand dupa vopsitul nereusit. Se poate aplica si la 3-5 zile dupa vopsire. Preparati amestecul respectand instructiunile. Inainte de utilizare protejati imbracamintea cu un prosop si mainile cu manusi protectoare. A nu se utiliza pe un par vopsit cu henna.

De preferat sa se faca un test de sensibilitate inainte de a-l folosi.

Mod de utilizare:

1. Preparati amestecul combinand in parti egale Reducer ( Eliminatorul ) + Activatorul, amestecand gelul cu crema activatoare intr-un bol de plastic. Ajustati cantitatile in functie de lungimea si grosimea parului. Agitati inainte de utilizare. Aplicati uniform amestecul in zona unde doriti sa eliminati pigmentul de vopsea si lasati sa actioneze 20 minute.

Dupa 20 minute clatiti bine cu un sampon pentru parul vopsit. Se poate repeta procesul de 2-3 ori daca doriti o eliminare mai profunda.

Respectati cu strictete instructiunile din interiorul cutiei si timpii de actionare. Acest produs nu are rolul unui praf/pudre decolorante. Nu puteti deschide parul din negru in blond sau alte exemple de genul. Are scopul de a elimina pigmentii de vopsea si a lasa parul cat mai aproape de nuanta avuta anterior. De exemplu la blond platinat ramane un blond cald, auriu.

 

 

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat