Guinot Gommage Eclat Parfait - Gomaj exfoliant cu microparticule duble - 50ml

149,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Guinot Gommage Eclat Parfait - Gomaj exfoliant cu microparticule duble - 50ml

Guinot Gommage Eclat Parfait este imbogatit cu microparticule duble care actioneaza unitar. Ele elimina celulele moarte de pe suprafata pielii curatand-o si incurajand regenerarea celulara. 

De ce exfoliem pielea ?

La fiecare 30 zile celulele epidermei se reinnoiesc in mod natural. Numerosi factori precum deshidratarea, imbatranirea pielii, oboseala sau excesul de sebum blocheaza reinnoirea celulara, astfel ca, celulele de piele moarta raman la suprafata si "sufoca" tenul. 

Solutia de frumusete: Exfolierea reprezinta un pas important in frumusete pentru ca tenul  sa fie radiant, luminos si sa ajute pielea sa respire iar ulterior sa fie mult mai receptiva la aplicarea serurilor, cremelor sau altor produse cosmetice de ingrijire a fetei.

Guinot Gommage Eclat Parfait contine microparticule care desfunda porii si indeparteaza excesul de celule moarte pentru a curata si elibera textura pielii. Contine si microparticule de Shea care catifeleaza suprafata pielii.

Exfolierea regenereaza pielea. Gommage Eclat Parfait e imbogatit cu acizi grasi esentiali care redau instant confort tenului si-l protejeaza dupa aplicare. Contine si ulei dulce de Migdale.

PROVENIENTA PRODUSE: Guinot, 1 rue de la Paix, 75002 Paris, Produs in Franta. Vedo.ro e salon de lux si magazin online acreditat pentru revanzarea brandului de lux Guinot iar autenticitatea produselor poate fi foarte usor dovedita la cerere pe email office@vedo.ro sau la telefon 0749 587 105.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat