Joico Blonde Life Brightening Mask - Masca intensiv-reparatoare si hidratanta special pentru intretinerea parul blond - 50 ml

49,90 RON
Produsul nu este in stoc

Joico Blonde Life Brightening Mask - Masca intensiv-reparatoare si hidratanta special pentru intretinerea parul blond - 50 ml

Noua gama JOICO Blonde Life este o gama special conceputa pentru nevoile speciale de intretinere ale parului blond, care stim ca este o culoare ce se confrunta cu cele mai mari probleme, respectiv uscare si degradare accelerata, precum si pierderea stralucirii sau a tonurilor create. Cu noile produse Joico Blonde Life intretinerea parului blond nu va mai fi o problema. 

Masca intensiva JOICO Blonde Life Brightening intretine si readuce la viata parul blond, oferindu-i reparare in profunzime si hidratare ce reda stralucirea intensa a fibrei capilare. Conceput cu Arginina ce repara si micro-uleiuri de Monoi si Tamanu esentiale pentru hidratare profunda. Intareste fibra capilara si previne ruperea parului blond devenit fragil si casant. Parul poros devine instant moale si placut la atingere de o stralucire vibranta. Masca reface zonele slabite si intareste firul de par, marindu-i astfel rezistenta la rupere si degradare, descurca si faciliteaza descurcarea usoara a parului fara a rupe in momentul pieptanarii, promovand un blond sanatos si plin de vitalitate.

Nu contine Sulfati!

Mod de utilizare: Aplicati pe parul proaspat spalat o data sau de 2 ori pe saptamana, lasati sa actioneze 5-7 minute dupa care clatiti cu apa din abundenta.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat