Joico Vero K-Pak INV Violet Intensifier - Pigment Violet - 74ml

55,00 RON
Produsul nu este in stoc

Joico Vero K-Pak INV Violet Intensifier - Pigment Violet  - 74ml

Vopsea Joico Vero K-Pak este recunoscuta pentru faptul ca are in compozitie sistemul Quadramine Complex, brevetul Joico de reconstructie a firului de par. In toate produsele JOICO vom gasi aceste proteine de cheratina care corecteaza compozitia amino acizilor din zonele afectate ale parului.

Acesta este un PIGMENT de vopsea, nu se poate vopsi direct cu el si nu va iesi direct nuanta aceasta, doar ofera un reflex in amestec cu o VOPSEA. Oxidantul nu este inclus in pret si se adauga separat de aici.

AMESTEC: VeroColor: se amesteca in parti egale cu oxidantul (eg: 70 g verocolor la 70 g Veroxide) Pentru seria High Lift si pentru VeroLift Booster: se amesteca la o parte vopsea doua parti Veroxide (eg: 70 g la 140 g Veroxide) Cantitatea maxima de corector/intensificator nu ar trebui sa depaseasca 25% din totalul formulei amestecului: o parte intensificator la 3 parti VeroColor. Cand se face amestecul cu highlift, ccv poate sa ocupe 50 % din formula, cantitatea de veroxide trebuie doar dublata de cantitatea de HIGH LIFT folosita in formula. Veroxide Vol 10 3%: -In mod principal pentru fixare -Pentru a colora ton pe ton -Pana la primul nivel de deschidere depinde de culoarea aleasa si de nuanta naturala Timp actionare: 30 min. 35 min pt nuantele de aramiu sau rosu Veroxide Vol 20 6%: - in esenta pentru acoperirea firelor albe pentru deschiderea de la 1 ton (pe bazele 4, 5, si 6) la 2 tonuri (pe bazele 7, 8 si 9) Timp actionare: -40 min. -45 min pt nuantele de aramiu sau rosu Veroxide Vol 30 9% : -Pentru deschiderea cu 2 tonuri (pe bazele 4, 5, si 6) la 3 tonuri (pe bazele 7, 8 si 9) Timp actionare: -50-55 min Veroxide Vol 40 12% : -pentru deschiderea cu 3 tonuri (pe bazele 4, 5, si 6) la 4 tonuri (pe bazele 7, 8 si 9) Timp actionare: -60 min.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat