Kerastase Bain Satin 1 Irisome - Sampon pentru parul normal usor uscat - 250ml

89,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Kerastase Bain Satin 1 Irisome - Sampon pentru parul normal usor uscat - 250ml 

Sampon nutritiv exceptional pentru parul normal sau usor uscat.

Textura bogata si aspect perlant creeaza o spuma onctuoasa. Contine Irisome Complex combinat cu un polimer de hidratare ce intensifica beneficiile nutritive pentru zonele fragile si un agent de lipide pentru a accentua performanta nutrientilor.

Usor de masat in par si foarte usor de clatit acest sampon creeaza o spuma bogata ce curata in profunzime. Formula pentru nutritia de la radici la varfuri a parului uscat, usor sensibilizat ce hidrateaza si scalpul. Parul ramane matasos si suplu radiind a frumusete.

Laboratoarele L`Oreal Advanced Research au dus cercetarile cu un pas mai departe prin crearea Complexului Irisome. Cu o capacitate de a actiona atat asupra exteriorului cat si asupra interiorului firului de par, acest complex pre-trateaza parul pregatindu-l sa "absoarba" in mod optim nutrienti esentiali pentru frumusetea si sanatatea sa. Concentratia mare de Irisome imbogateste parul cu elementele esentiale necesare pentru frumusete si mentine nivelul ideal de hidratare capilara de durata. 

Contine extract din Floare de Iris si Laptisor de Matca.

O floare splendidă, cu un aspect nobil, irisul nu încetează să inspire imaginaţia. Prin abilitatea sa de a înflori de 3 ori pe an, irisul a inspirat Laboratoarele L'Orèal Advanced Research să cerceteze puterea anti-oxidantă din rizomul său pentru a crea NUTRITIVE IRISOME. Cel mai important complex de hidratare capilară creat vreodată.

PROVENIENTA PRODUSE KERASTASE: Producator: L`Oreal, 14, rue Royale 75008 Paris. Fabricat in Spania. Importator: L`Oreal Romania (Divizia de Produse Profesionale) Calea Floreasca nr 169A , Sector 1, Bucuresti. Vedo.ro e salon de lux si magazin online acreditat pentru revanzarea brandului de lux Kerastase iar autenticitatea produselor poate fi foarte usor dovedita la cerere pe email office@vedo.ro sau la telefon 0749 587 105.

Despre brandul Kerastase

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat