Kerastase Chronologiste Le Soin Gommage - Exfoliere revitalizanta pentru scalp si par - 200ml

169,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Kerastase Chronologiste Le Soin Gommage - Exfoliere revitalizanta pentru scalp si par - 200ml

Ingrijire capilara revitalizanta exfolianta. Textura delicata pentru un masaj revitalizant ce intinereste parul si scalpul. Aplicati in parul umed inainte de samponare si masati gentil timp de 3-5 minute. Clatiti si samponati parul. Are efect reparator si detoxifiant.

Abyssine: O molecula prodigioasa din cele mai adanci falii oceanice.Un nivel inalt de eficienta asupra pielii, demonstrat in-vitro:calmeaza, repara si protejeaza 

  • Reduce iritatiile pielii
  • Are capacitate de vindecare si refacere
  • Protejeaza impotriva alergenilor si agresiunilor chimice

Chronologiste este cea mai luxurianta gama Kerastase ce corespunde tuturor tipurilor de par. Este pentru prima data cand o asemenea cantitate de ingrediente este prezenta in aceeasi formula si intr-o concentratie atat de mare. Abyssine,o polizaharida,este principala inovatie tehnologica ce sta la baza Chronologiste. Este o zaharida extrasa din craterele vulcanice din Oceanul Pacific, recunoscuta pentru proprietatile sale curative. Aceasta molecula creata de micro-organisme poate supravietui conditiilor extreme. Kerastase a capturat aceasta molecula si a inclus-o in cea mai valoroasa gama de produse, pentru a va oferi un tratament unic pentru regenerarea absoluta a parului si scalpului.

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat