Kerastase Chronologiste Masque - Masca luxurianta revitalizanta pentru toate tipurile de par - 200ml

199,90 RON
Produsul nu este in stoc

Kerastase Chronologiste Masque - Masca luxurianta revitalizanta pentru toate tipurile de par

Masca capilara pretioasa cu actiune intens nutritiva asupra scalpului si a parului. Imbogatita cu Abyssine, o molecula prodigioasa descoperita in faliile vulcanice ale Oceanului Pacific. 

Aplicati in parul umed dupa samponare masand usor lungimile si varfurile. Se lasa sa actioneze 3-5 minute apoi se clateste.

Abyssine: O molecula prodigioasa din cele mai adanci falii oceanice.Un nivel inalt de eficienta asupra pielii, demonstrat in-vitro:calmeaza, repara si protejeaza 

  • Reduce iritatiile pielii
  • Are capacitate de vindecare si refacere
  • Protejeaza impotriva alergenilor si agresiunilor chimic

Chronologiste este cea mai luxurianta gama Kerastase ce corespunde tuturor tipurilor de par. Este pentru prima data cand o asemenea cantitate de ingrediente este prezenta in aceeasi formula si intr-o concentratie atat de mare. Abyssine,o polizaharida,este principala inovatie tehnologica ce sta la baza Chronologiste. Este o zaharida extrasa din craterele vulcanice din Oceanul Pacific, recunoscuta pentru proprietatile sale curative. Aceasta molecula creata de micro-organisme poate supravietui conditiilor extreme. Kerastase a capturat aceasta molecula si a inclus-o in cea mai valoroasa gama de produse, pentru a va oferi un tratament unic pentru regenerarea absoluta a parului si scalpului.

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat