Kerastase Discipline Keratine Thermique - Lapte disciplinant pentru parul rebel, cu efect anti frizz/ anti umiditate si cu protectie termica - 150ml

139,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Kerastase Discipline Keratine Thermique - Lapte disciplinant pentru parul rebel, cu efect anti frizz/ anti umiditate si cu protectie termica - 150ml

Este pentru toate tipurile de păr nedisciplinat, greu de controlat.

Kératine Thermique conține Complexul Morpho-Kératine care include Agenți Morfo-Constituenți, de exemplu aminoacizi și derivați ai proteinei din grâu care refac uniformitatea, tăria și finețea fibrei. Ei imită keratina din fibra părului.

Kératine Thermique nu modifică structura fibrei părului. Este o îngrijire fără clătire adaptată nevoilor părului greu de controla. Cu toate acestea, va facilita uscarea, atât la salon, cât și acasă.

Care este diferența între Kératine Thermique și Spray Fluidissime? Este adevărat că ambele produse se adresează tipului de păr greu de controlat și au acțiune de protecție împotriva căldurii și control al firelor încrețite. Cu toate acestea, dată fiind diferența în textură și mod de aplicare, Spray Fluidissime este mai bine adaptat nevoilor părului subțire. Îi dă părului textură, iar prezența sa este foarte ușoară. Kératine Thermique este mai bine adaptat părului normal și destul de des; lasă părul moale și flexibil.

Rezultat: Fluiditate, stralucire, anti frizz , protectie termica.

Utilizare:

Aplicati 1-2 picaturi in palma si masati usor lungimile dupa spalare, in parul aproape uscat. Nu se clateste.

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat