Kerastase Laque Couture - Lac fixativ cu difuziune ultra fina pentru un finisaj stralucitor - 300ml

119,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Kerastase Haute Couture - Lac fixativ cu difuziune ultra fina pentru un finisaj stralucitor. Fixare medie.

Produsul obligatoriu Kerastase Laque Couture ofera fixare parului fara a incarca sau lasa reziduri. Miros placut cu difuziune ultra fina se potriveste atat in parul fin, oferindu-i volum si stralucire cat si pentru parul normal, fixandu-l natural.

Lacque Couture din gama Couture Styling, cu senzualitatea sa fără precedent, luminează fibra capilară. O metodă tradiţională pe care femeile o adoră, transformată în mod inovativ, şi un micro-spray fără concurenţă, conceput pentru a distribui produsul care fixeaza părul fără a-l înţepeni. Pentru un păr plin de energie, vibrant şi radios.

Aplicare:

Pentru fixare, pulverizati de la 20-30cm fata de parul uscat si coafat. Ideal pentru fixarea cu aport de caldura. Pulverizati in parul uscat in functie de fixarea dorita.

Fixare medie.

 Couture Styling de la Kerastase: Arta parului perfect.

De aproape 50 de ani Kerastase s-a dedicat scopului unic de a " transforma parul in cea mai de pret calitate a unei femei, din punct de vedere a frumusetii". Secretul unei coafuri perfecte consta in materia sublimata si o coafura care glorifica perfectiunea fibrei capilare.

Gama de styling Kerastase Couture Styling contine tehnologii ultra avansate care vor transforma parul, protejandu-l in acelasi timp.

1. Powersoft : O noua generatie de polimeri microionizati care acopera fibra cu un strat extensibil, care il sustine, fara a-l intepeni.

2. Agenti de protectie : Vitamina E anti-oxidanta, filtre UV pentru protectia culorii si xiloza termoprotectoare.

3. Texturi placute : Texturi usoare si octuoase. Curatare fara reziduri si parfum delicat

 

 

PROVENIENTA PRODUSE KERASTASE: Producator: L`Oreal, 14, rue Royale 75008 Paris. Fabricat in Spania. Importator: L`Oreal Romania (Divizia de Produse Profesionale) Calea Floreasca nr 169A , Sector 1, Bucuresti. Vedo.ro e salon de lux si magazin online acreditat pentru revanzarea brandului de lux Kerastase iar autenticitatea produselor poate fi foarte usor dovedita la cerere pe email office@vedo.ro sau la telefon 0749 587 105.

Despre brandul Kerastase

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat