Kerastase Mousse Bouffante - Spuma pentru volum de la radacini la varfuri - 150ml

119,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Kerastase Mousse Bouffante - Spuma pentru volum de la radacini la varfuri.

Supradoza de volum ! Spuma luxurianta pentru volum de la radacini pana la varfuri cu efect natural de stralucire.

Mousse Bouffante este o spuma de volum cu o putere de fixare mai ridicata dar care ne permite sa lucram foarte usor parul. Este ideal pentru persoanele cu un par lipsit de volum sau cu fir de par subtire.

Aplicare: Aplicati spuma de volum Kerastase pe radacinile umede si pe lungimea parului, apoi coafati-l. Agitati intotdeauna inainte de folosire. Aplicati o cantitate mica in functie de grosimea si lungimea parului.

Fixare puternica.

 Couture Styling de la Kerastase: Arta parului perfect.

De aproape 50 de ani Kerastase s-a dedicat scopului unic de a " transforma parul in cea mai de pret calitate a unei femei, din punct de vedere a frumusetii". Secretul unei coafuri perfecte consta in materia sublimata si o coafura care glorifica perfectiunea fibrei capilare.

Gama de styling Kerastase Couture Styling contine tehnologii ultra avansate care vor transforma parul, protejandu-l in acelasi timp.

1. Powersoft : O noua generatie de polimeri microionizati care acopera fibra cu un strat extensibil, care il sustine, fara a-l intepeni.

2. Agenti de protectie : Vitamina E anti-oxidanta, filtre UV pentru protectia culorii si xiloza termoprotectoare.

3. Texturi placute : Texturi usoare si octuoase. Curatare fara reziduri si parfum delicat

 

PROVENIENTA PRODUSE KERASTASE: Producator: L`Oreal, 14, rue Royale 75008 Paris. Fabricat in Spania. Importator: L`Oreal Romania (Divizia de Produse Profesionale) Calea Floreasca nr 169A , Sector 1, Bucuresti. Vedo.ro e salon de lux si magazin online acreditat pentru revanzarea brandului de lux Kerastase iar autenticitatea produselor poate fi foarte usor dovedita la cerere pe email office@vedo.ro sau la telefon 0749 587 105.

Despre brandul Kerastase

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat