Kerastase Touche Perfection Irisome - Tratament fara clatire pentru varfuri uscate - 40ml

149,90 119,92 RON
Produsul nu este in stoc

Kerastase Touche Perfection - Tratament fara clatire pentru varfuri uscate.

Balsam de reimprospatare pentru varfuri uscate. Aplicati pe lungimi si varfuri cu ajutorul degetelor. Reaplicati pe parcursul zilei de cate ori e nevoie. Nu necesita clatire.

Iris Royal Complex:

Complexul de laptisor de matca este combinat cu un polimer care intensifica flexibilitatea si pastreaza varfurile sub control. Contine extract din floare de iris. Drept bonus contine si factor de protectie solara pentru a lupta contra razelor UV.

Laboratoarele L`Oreal Advanced Research au dus cercetarile cu un pas mai departe prin crearea Complexului Irisome. Cu o capacitate de a actiona atat asupra exteriorului cat si asupra interiorului firului de par, acest complex pre-trateaza parul pregatindu-l sa "absoarba" in mod optim nutrienti esentiali pentru frumusetea si sanatatea sa. Concentratia mare de Irisome imbogateste parul cu elementele esentiale necesare pentru frumusete si mentine nivelul ideal de hidratare capilara de durata.  

PROVENIENTA PRODUSE KERASTASE: Producator: L`Oreal, 14, rue Royale 75008 Paris. Fabricat in Spania. Importator: L`Oreal Romania (Divizia de Produse Profesionale) Calea Floreasca nr 169A , Sector 1, Bucuresti. Vedo.ro e salon de lux si magazin online acreditat pentru revanzarea brandului de lux Kerastase iar autenticitatea produselor poate fi foarte usor dovedita la cerere pe email office@vedo.ro sau la telefon 0749 587 105.

Despre brandul Kerastase

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat