Kérastase Blond Absolu Cicaflash Treatment - Puterea reparatoare și de îngrijire a unei măști, cu textura ușoară a unul balsam 250 ml

139,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Kérastase Blond Absolu Cicaflash Treatment - Puterea reparatoare și de îngrijire a unei măști, cu textura ușoară a unul balsam 250 ml

Cicaflash oferă puterea reparatoare și de îngrijire a unei măști cu textura ușoară a unui balsam. Restaurează fibra sensibilizată și o hrănește în profunzime. Formula pe bază de acid hialuronic și floare-de-colț netezește, fortifică și conferă hidratare. Ideal pentru toate tipurile de blond, Cicaflash previne ruperea părului pe viitor. Părul este ușor de descurcat și strălucitor.

Beneficii:

  • Utilizat împreună cu Bain Ultra-Violet lasă părul cu până de 16x mai rezistent împotriva ruperii 
  • Lasă părul cu până la 92% mai hidratat când este folosit împreună cu Bain Lumiere
  • Lasă părul de 8x mai strălucitor când este utilizat împreună cu Bain Lumiere
  • Facilitează descurcarea părului de la rădăcini până la vârfuri
  • Hidratează fără a încărca părul 


Mod de utilizare:
Aplicați pe lungimi și vârfuri după șamponare. Lăsați să acționeze timp de 2-3 minute, apoi clătiți.

Pro Tips: Acest balsam tratament este recomandat pentru uz frecvent în combinație cu Bain Lumière & Bain Ultra-Violet. Pentru părul gros și sensibilizat, puteți aplica o picătură de Cicaflash pe părul uscat pentru a hidrata vârfurile.

Ingrediente:
O combinație exclusivă de acid hialuronic și floare-de-colț:
Acidul hialuronic repară fibra și îi redă uniformitatea. Acest acid ultra-concentrat reface părul și previne ruperea acestuia în viitor.
Floarea-de-colț bogată în antioxidanți protejează părul împotriva agresiunilor zilnice. Netezește și calmează fibra sensibilizată.

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat