L'Oréal Proffessionel

L'Oreal Proffessionel

 

L'Oreal Proffessionel

Cine este de fapt brandul de L'Oreal Proffessionel ?


Brandul L'Oréal este cu siguranta unul din cele mai renumite branduri de cosmetice din intreaga lume, acoperind o arie vasta in industria infrumusetarii, avand o gama larga de produse de ingrijire, atat pentru ten, corp, cat si pentru par.

O mica curiozitate este aparitia numelui L'Oréal. In anul 1907 un tanar chimist din Franta, Eugene Schuller, a inventat vopseaua de par, dandu-i numele de “Aureole”, in scurt timp aceasta ajungand sa fie comercializata in toate saloanele de coafura. Vazand succesul, in 1909 Schuller si-a inregistrat compania sub denumirea de “Societatea Franceza de Vopsea Inofensiva pentru Par”, fapt care nu reprezinta altceva decat bazele viitoarei firme L'Oréal. Principiile dupa care era constituita firma lui Schuller sunt similare marii companii L'Oréal din ziua de azi, respectiv faptul ca inovatia si cercetarea continua pentru frumusete trebuie sa primeze. La inceput compania era constituita din doar 3 chimisti, iar in ziua de azi, peste 2000 de cercetatori lucreaza pentru a da nastere celor mai bune solutii ce intampina si intregesc frumusetea.

Ca o scurta cronologie, putem mentiona urmatorii ani care au adus brandul L'Oréal pe locul 1 in lume in ceea ce priveste produsele profesionale:

- in 1960 s-a nascut unul din mituri, respectiv renumitul si revolutionarul fixativ Elnett. Astfel lumea a spus adio parului rigid, imbacsit si cu fixare de scurta durata, noul fixativ inventat mentinand parul la o tinuta extraordinara. In 1968 fixativul s-a reinventat, revolutionand din nou industria cosmetica prin sistemul de pulverizare extrem de fin, care disperseaza particulele uniform pe toata suprafata parului, astfel ca produsul poate fi eliminat extrem de usor prin periere. Cu aceasta inovatie, L'Oréal devine lider de piata mondial, mentinandu-se la acest nivel pana si in zilele noastre.

- in 1964 grupul L'Oréal Proffessionel creeaza brandul Kerastase, brand de lux ce permite doamnelor sa aiba tratamentele de la saloanele exclusiviste, chiar la ele acasa.

- anul 1978 este anul cand s-a inventat vopseaua Majirel, prima vopsea profesionala ce protejeaza fibra capilara in timpul si dupa procesul de vopsire, datorita moleculei patentata de L'Oréal, respectiv molecula Ionène-G.

- in anul 2000 L'Oréal Proffessionel achizitioneaza Matrix, brandul Nr.1 in America, dorind sa consoliteze gama de produse profesionale si extindere in zona Americii. Tot in acest an apare linia de produse profesionale pentru par Série Expert, specializata pentru fiecare tip de par, de la cel mai degradat (gama Absolut Repair Cellular), la cel mai uscat (Intense Repair) si chiar pentru parul cret (Curl Contour) etc.

- in 2004 L'Oréal Proffessionel revolutioneaza din nou piata produselor profesionale pentru par prin lansarea pastei decolorante Platinium pe baza de Nutricéride, ce confera fibrei stralucire si hidratare.

- in 2008 se lanseaza linia de produse pentru ingrijirea parului barbatior, denumita L’Oréal Professionnel Homme.

- in anul 2012 se lanseaza gama intreaga Mythic Oil, dupa succesul uleiului cu acelasi nume, gama ce contine produse atent compuse din uleiuri luxoase din seminte de avocado, de struguri si chiar pretiosul ulei de argan, atat de benefic parului.

Produse cosmetice must have L’Oréal Proffessionel:

- Din gama Volumetry, spray-ul anti-gravitatie pentru volum la radacina este perfect pentru crearea unui look plin de viata, rapid si usor, aplicandu-se chiar dupa spalare.

Mythic Oil, uleiul hidratant pentru toata lungimea parului ce confera disciplinare si efect anti-static.

- Pentru blondele care doresc sa previna estomparea culorii si eliminarea reflexelor de galben, samponul si tratamentul Shine Blonde nu trebuie sa lipseasca din baie.

- Linia de produse de ingrijire Pro-Keratin Refill, lansata recent, protejeaza impotriva agresiunilor externe orice tip de par, conferind reparare intensa chiar si celor mai deteriorate fire.

 

Articol scris de Vedo Romania 

 

Adauga parerea ta