Matrix Professional

Matrix total results Amplify - spray volum la radacina - 250 ml

Matrix Professional

Cine este de fapt brandul de Matrix Professional ?


Matrix este primul brand de produse profesionale pentru par din America, care a venit in ajutorul stilistilor prin game diversificate pentru nevoile fiecarului tip de par, avand o accesibilitate ridicata si din punct de vedere al pretului si calitatii. Prin produsele inovatoare, stilistii din intreaga lume au acum posibilitatea de a lua parte si a impartasi visul american.

Brandul Matrix face parte din divizia produselor profesionale pentru par ale companiei L'Oréal Profesional a Statelor Unite.

Scurt istoric al brand-ului Matrix:

Matrix a fost format in anul 1980 de sotii Miller, profesionisti in arta coafarii, acestia dorind sa creeze si sa populeze saloanele si casele doamnelor cu produse profesionale pentru par, usor de folosit, de calitate ridicata si totodata la un pret accesibil. Astfel, in timp, numele Matrix a dobandit din ce in ce mai multa valoare ajung numarul 1 in America, motiv pentru care in anul 2000, compania multinationala L'Oréal, dorind extindere si in acea zona, a cumparat acest brand.

 

Cu o istorie de peste 20 de ani, principiile de baza ale sotilor Miller inca stau in picioare, astfel ca produsele de inalta calitate sunt accesibile ca si pret, iar diversitatea acestora vin in ajutorul stilistilor, pentru a da nastere la cele mai sofisticate si de lunga durata coafuri.

Game cosmetice profesionale Matrix:

Matrix Biolage - o gama de produse pentru ingrijire, bazata pe terapii specifice fiecarui tip de par, conceputa prin imbinarea naturii cu stiinta. Biolage exploateaza puterea plantelor de a hrani si a restructura parul, evidentiindu-i frumusetea naturala.

Matrix Total Results - gama de asemenea pentru ingrijire, formata din 8 categorii de produse, specifica tuturor tipurilor de par, de la cel mai cret (Matrix Total Results Curl) si pana la cel mai lipsit de viata par (Matrix Total Results Amplify).

Produse Matrix must-have:

- Pentru parul cu structura fina Matrix Total Results Root Lifter este un produs ce n-ar trebui sa lipseasca, fiind o solutie spumoasa ce se aplica la nivelul radacinii, conferind masa parului lipsit de vitalitate.

- Daca esti o persoana care foloseste mult placa de intins parul, ondulatorul sau orice tip de instrument de caldura, Matrix Total Results Sleek Iron Smooting este spray-ul ce-ti va proteja parul de efectele nocive ale acestora, avand totodata si protectie anti-umiditate.

- In ceea ce priveste colorarea parului, vopseaua permanenta Matrix SoColor prezinta o paleta larga de culori, de la cele mai deschise blonduri si pana la rosu-aramiu sau chiar negru, avand o durabilitate si stralucire ridicata. Vopseaua profesionala Maxtrix este bazata pe tehnologia Cera-Oil, care nu lasa parul sa isi piarda din hidratare si stralucire.

Matrix Vavoom este gama de styling produsa de companie, si contine numeroase produse pentru textura, fixare si aranjare a parului, de la cel mai scurt, pana la cel lung. Produse must have: Fixativul Vavoom, care confera fixare puternica, de durata si nu lasa reziduuri, fiind usor de eliminat prin periere.

 

Articol scris de Vedo Romania 

Adauga parerea ta