Matrix SoColor Extra Coverage 504NW - castaniu mediu natural cald 90 ml

39,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Matrix SoColor Extra Coverage 504NW - castaniu mediu natural cald 90 ml

Matrix SoColor este o vopsea permanenta bazata pe complexul de ingrijire Cera-oil, care adauga un plus de hranire procesului de colorare permanenta.
Obiectiv: 
- consistenta formulei este imbunatatita pentru o aplicare mai usoara
- rezultate precise si subtile cu ajutorul unei palete versatile de culori
- aroma subtila si seducatoare pentru o experienta placuta (nu miroase puternic a amoniac).
- complexul Cera-oil ingrijeste parul de la un proces de colorare la altul, acopera firele albe de par pana la 100 % (gama Dream Age - D-Age)
- tehnologia patentata de colorare Color Grip actioneaza in profunzimea fibrei capilare pentru rezultate uniforme si de lunga durata.cea
Instructiuni de utilizare:
Amestec: Amestecati parti egale din crema oxidativa Matrix SoColor si crema oxidanta Matrix, corespunzatoare nuantei alese, astfel ca la 45 ml vopsea, trebuie 45 ml oxidant.
Mod de aplicare si clatire: Purtati manusi corespunzatoare. Nu utilizati obiecte metalice. Timpul actionarii standard este de 35-45 minute la temperatura camerei. Dupa timpul de actionare clatiti din abundenta.
Pentru pastrarea sau inchiderea nivelului, aplicati formula doar pe radacini, sau aplicati aceeasi formula pe lungimi si varfuri , lasand sa actioneze 35 de minute. In cazul varfurilor poroase, lasati formula sa actioneze doar in ultimele 5-15 minute. 
Pentru deschidere de nivel 1-3 tonuri: Aplicati pe radacini produsul, iar pe lungimi amestecati vopseaua cu oxidant imediat superior ca si concentratie celui de pe radacini, lasand sa actioneze 35-45 minute.
Pentru dechidere de nivel pana la 4 tonuri se folosesc gamele High-lift si Ultra-blonde cu oxidant de 12%, cu timp de actionare de 50 de minute.

.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat