MoroccanOil Clarifying Shampoo - Sampon purifiant pentru toate tipurile de par, in special cel gras - 250ml

124,90 RON
Produsul nu este in stoc

MoroccanOil Clarifying Shampoo - Sampon purifiant pentru toate tipurile de par, in special cel gras - 250ml

Este posibil ca produsele de ingrijire a parului, apa dura si depunerile minerale, clorul si reziduurile din mediul inconjurator sa incarce in timp parul de impuritati- ceea ce poate conferi acestuia un aspect lipsit de stralucire, gras si fara vigoare. Samponul purificator de la MoroccanOil este o formula revitalizanta de curatare in profunzime care indeparteaza impuritatile acumulate zilnic in par si-i reda acestuia starea de echilibru si sanatate. Este un sampon bogat in uleiuri de argan si avocado, cheratina, extracte de lavanda, musetel si jojoba, care hranesc si hidrateaza. Nu contine sulfati, fosfati si parabeni. 

Se poate utiliza inainte de vopsire pentru a spala orice reziduuri din par, permanent, sau ca tratament chimic pentru a obtine cele mai bune rezultate. 

Instructiuni de utilizare: Intrucat samponul purificator se bazeaza pe o formula foarte concentrata, careia ii place apa, umeziti parul din abundenta pentru a transforma samponul intr-o spuma bogata. Daca este necesar, adaugati mai multa apa. Masati cu atentie parul si scalpul si clatiti bine, pana cand apa este limpede. Repetati daca este necesar. A se utiliza de doua ori pe luna sau cel mult o data sau de doua ori pe saptamana daca folositi multe produse de ingrijire a parului, daca inotati frecvent sau apa pe care o utilizati este dura. 

Recomandare: Utilizati ulterior conditionerul sau masca MoroccanOil adecvata tipului dumneavoastra de par. 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat