MoroccanOil Curl defining cream - Crema definire, hranire bucle - 250ml

149,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

MoroccanOil Crema definire, hranire bucle - 250ml


Parul ondulat sau cret isi poate pierde aspectul cu usurinta. Crema MoroccanOil pentru definirea buclelor il aduce inapoi. Tehnologia avansata activata prin caldura asigura o hidratare intensa si activeaza factorul ce pastreaza forma buclelor si controleaza incretirea timp de mai multe ore. Uleiul de argan si proteinele hidrateaza, descalcesc si imblanzesc buclele, astfel incat parul ramane neted fara a se increti, cu o miscare extraordinara. 

Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate generoasa pe parul curat si uscat cu prosopul. Pentru a activa si a intensifica buclele, imprastiati parul. Pentru bucle mai naturale, permiteti parului sa se usuce in mod natural.

Crema pentru definirea buclelor se poate utiliza si pentru a reimprospata buclele si a reduce incretirea pe parcursul intregii zile. Aplicati o pompa de la jumatatea lungimii pana la varfuri si aplicati din nou daca este necesar. Se poate utiliza caldura generata de un difuzor pentru a reactiva factorul de mentinere a buclelor. De asemenea, puteti folosi placi de styling pentru definirea si coafarea buclelor.

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat