MoroccanOil Glimmer Shine - Spray pentru un luciu intens, protejeaza culoarea - 100ml

149,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

MoroccanOil Glimmer Shine -

Luciul sclipitor reprezinta atingerea finala perfecta pentru orice coafura. Acesta este un spray de finisare care atrage si reflecta lumina pentru a oferi parului o stralucire extraordinara. Saturat cu ulei de argan, vitamine si antioxidanti, creeaza un val invizibil de stralucire radianta si pura, care protejeaza parul impotriva factorilor de mediu, cum ar fi soarele, apa sarata si clorul. MoroccanOil Glimmer Shine se poate utiliza pentru intensificarea culorii si a nuantelor parului vopsit, parul se reflecta frumos in orice tip de iluminare.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati de la o distanta de 25 cm pe parul uscat. Lasati parul sa se usuce timp de 3-4 minute inainte de atingere pentru a permite uscarea micilor perle de ulei, fixand o stralucire frumoasa, fara egal. Pentru rezultate optime, utilizati ca un finisaj dupa coafare.

Pulverizarea periei de par cu care va coafati cu MoroccanOil Glimmer Shine va contribui si la prevenirea aparitiei electrizarii si a fenomenului anti-frizz (incretirea). Aplicarile repetate vor imbunatati eficacitatea luciului sclipitor, in special pentru parul des sau aspru.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat