Moroccanoil Kit Try Me Must Have Mini Size

99,90 RON
Produsul nu este in stoc

Moroccanoil Kit Try Me Must Have Mini Size 

Setul contine:

TRATAMENT PAR MOROCCANOIL 10 ML. O formula unica, bogata in ulei de argan antioxidant. Tratamentul este absorbit instantaneu de par, intensifica imediat capacitatea de manevrare, sporeste stralucirea si produce o hidratare de lunga durata, fara a lasa reziduuri. 

SAMPON HIDRATANT PENTRU TOATE TIPURILE DE PAR 70 ml,confera hidratare si stralucire. Sampon bogat in antioxidanti, ulei de argan oil si vitamine care confera hidratare instant. Uleiul argan sigileaza apa in interioul firului de par, lasandu-l hranit si matasos la atingere.

CONDITIONER PENTRU TOATE TIPURILE DE PAR 70 ml,confera hidratare si stralucire. Produsele sunt bogate in antioxidanti, ulei de argan oil si vitamine care confera hidratare instant. Uleiul argan sigileaza apa in interioul firului de par, lasandu-l hranit si matasos la atingere.

Fixativ strong 75 ml, cu fixare usoara, dar totusi puternica. Formula sa de finisare delicata si usor de modelat infasoara parul cu o protectie stralucitoare, cu reflexii, care impiedica incretirea si umiditatea, dar care se curata cu usurinta si nu lasa reziduuri lipicioase sau solzoase. Infuzat cu o combinatie de ingrediente avansate, inclusiv ulei de argan bogat in antioxidanti, acest instrument de finisare cu fixare ferma este ideal pentru crearea coafurilor ridicate si, de asemenea, poate fi utilizat ca baza inainte de impletire.

Adauga parerea ta