Moroccanoil Kit Xmax 2018 Styling

189,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Moroccanoil Kit Xmax 2018 Styling

Setul contine:
Crema de hidratare Hydrating Moroccanoil Styling 75ml
Hidrateaza si aranjeaza parul dezordonat. Aceasta crema de hidratare creeaza o senatie moale si naturala a firului de par, iar cu ajutorul uleiului de argant, infuzat, ofera stralucire si definitie. 
Moroccanoil® Luminous Hairspray Strong 75ml
Este un spray de par flexibil pentru a construi stiluri de lunga durata cu o fixare mobila, dar puternica. Formula sa de finisare usoara si functionala pastreaza parul intr-un scut reflectorizant de stralucire care lupta impotriva frigului si umiditatii. Totusi, se curata cu usurinta si nu lasa urme de clei sau reziduuri lipicioase. Infuzata cu o combinatie de ingrediente avansate, inclusiv ulei de argan bogat in antioxidanti, acest instrument de finisare ferma este ideal pentru crearea de stiluri si poate fi folosit si ca primer inainte de impletit.
Tratamentul cu Moroccanoil 25 ml
Obtineti parul matasos, stralucitor si sanatos pe care  vi l-ati dorit dintotdeauna. Tratamentul cu Moroccanoil este produsul care a dezvoltat ingrijirea parului cu uleiuri infuzate si a promovat global uleiului de argan. Fundatia initiala pentru coafura, Moroccanoil Treatment poate fi folosit ca un instrument de conditionare, styling si finisare. Infuzata cu ulei de argan bogat in antioxidanti si vitamine care stimuleaza stralucirea, acest proces complet de transformare a parului va ajuta sa accelerati timpul de uscare lasandu-l stralucitor, usor de manevrat si tot mai neted cu fiecare utilizare. 

Adauga parerea ta