Moroccanoil Soften & Shine Duo Light Kit - Tratament pentru parul subtire/fin + Crema hidratanta pentru maini 125 ml+75ml

289,90 231,92 RON
Produsul nu este in stoc

Moroccanoil Soften & Shine Duo Light Kit - Tratament pentru parul subtire/fin + Crema hidratanta pentru maini 125 ml+75ml

Moroccanoil Treatment pentru parul subtire/fin - Transforma complet parul datorita formulei sale care restabileste proteinele ce confera rezistenta contine: ulei de argan, acizi grasi, uleiuri cu omega 3 si vitamine, pentru stralucire si antioxidanti pentru protectie. Este obsorbit instantaneu pentru a restaura parul in urma deteriorarilor produse de caldura, de coafare si de factorii nocivi din mediul inconjurator. Din aspru parul dvs. va deveni extrem de stralucitor si usor de manevrat punctul perfect de pornire pentru o stilizare fara efort.

Instructiuni de utilizare

Aplicati o cantitate mica pe parul curat si bine tamponat in prosop de la jumatea lungimii pana la varfuri. Uscati cu feonul sau permiteti parului sa se usuce in mod natural. Tratamentul Moroccanoil poate fi aplicat pe par si dupa ce acesta a fost uscat in prealabil cu feonul, pentru a domoli varfurile neascultatoare sau a hidrata inca si mai mult varfurile uscate.

MoroccanOil Hand Cream - Crema hidratanta pentru maini cu ulei de Argan 75 ml.

Un produs luxuriant, o formula concentrata care se absoarbe instant in piele. Este o compozitie pe baza de ulei de Argan antioxidant si uleiuri extrase din semintele de avocado. Amestecul nutritiv dintre untul de Shea, cel de cocos si mango calmeaza si hidrateaza pielea mainilor. 

Mod de utilizare: Aplicati dimineata pe maini si in timpul zilei de cate ori simtiti nevoia. Masati crema MoroccanOil pe mainile curate si pe unghii.

Miros specific semnatura MoroccanOil cu usoare arome de portocale, inspirat din tinuturile Mediteraneene.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat