Moroccanoil Uleiul Tratament fara clatire pentru toate tipurile de par - 25ml / 100ml

De la 79,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Moroccanoil Uleiul Tratament fara clatire pentru toate tipurile de par - 25ml / 100ml

Tratamentul Moroccanoil transforma complet parul datorita formulei sale care restabileste proteinele ce confera rezistenta contine: ulei de argan, acizi grasi, uleiuri cu omega 3 si vitamine, pentru stralucire si antioxidanti pentru protectie. Este obsorbit instantaneu pentru a restaura parul in urma deteriorarilor produse de caldura, de coafare si de factorii nocivi din mediul inconjurator. Din aspru parul dvs. va deveni extrem de stralucitor si usor de manevrat punctul perfect de pornire pentru o stilizare fara efort.

  • - Transforma si protejeaza parul.
  • - Furnizeaza stralucire vizibila, luxurianta, fara nici un fel de reziduu .
  • - Fortifica parul de la baza la varf.
  • - Ajuta la regenerarea structurii celulare a parului pentru a revitaliza firele anoste si fara viata.
  • - Imbunatateste structura firului de par hranindu-l in profunzime.
  • - Reduce timpul de uscare.Instructiuni de utilizare
Aplicati o cantitate mica pe parul curat si bine tamponat in prosop de la jumatea lungimii pana la varfuri. Uscati cu feonul sau permiteti parului sa se usuce in mod natural. Tratamentul Moroccanoil poate fi aplicat pe par si dupa ce acesta a fost uscat in prealabil cu feonul, pentru a domoli varfurile neascultatoare sau a hidrata inca si mai mult varfurile uscate.
Extensii si peruci
Pentru a revitaliza, hidrata si descurca extensiile si perucile aplicati produsul pe lungimea lor.
Aplicarea tratamentului inainte de vopsire
Înainte de vopsirea părului, aplicaţi 2-5 pompe sau mai mult, în funcţie de tipul de păr, direct pe părul uscat pentru a echilibra porozitatea şi a permite aplicarea mai uniformă a culorii. De asemenea, se pot adăuga un capac şi jumătate (5 mililitri) oricărui amestec de vopsea pentru o protecţie absolută, strălucire şi un grad maxim de absorbţie a vopselei.
Tratamentul Moroccanoil este fenomenul saloanelor de infrumusetare care rezolva orice problema. Aceasta formula versatila, hranitoare si care nu lasa reziduri poate fi folosita ca si conditioner, pentru coafare si finisare. Poate fi perfect combinat cu alte produse si chiar diminueaza timpul de uscare, imbunatatind calitatea parului cu fiecare pas al procesului. Moroccanoil nu prezinta un parfum pregnant.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat