Nuantator Londa Profesional - 3/0 Castaniu inchis - 60 ml

32,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Nuantator Londa Profesional - 3/0 Castaniu inchis - 60 ml

Vopseaua demi-permanenta Londacolor cu microsfere Vitareflection confera parului vitalitate si stralucire extraordinara. Se recomanda utilizarea impreuna cu oxidantul Londacolor de vopsea demi-permanenta penttru obtinerea celor mai bune rezultate.

Beneficii: 

  • fara amoniac
  • acopera parul alb cu pana la 50%
  • ofera cu 50% mai multa stralucire
  • rezista pana la 24 de spalari
  • toate nuantele demi-permanente pot fi amestecate intre ele

Prepararea amestecului: Amestecati intotdeauna vopseaua demi-permanenta Londacolor cu oxidant Londacolor pentru vopsea demi-permanenta de concentratie 1.9% (6 Vol.) sau 4% (13 Vol.). Amestecati intotdeauna in proportie de 1:2, de exemplu 60 ml vopsea demi-permanenta cu 120 ml oxidant. 

Aplicarea pe tot parul: este recomandata folosirea bolului si a pensulei, sau pentru o aplicare mai rapida, se foloseste aplicatorul special. Pentru o culoare mai intensa se poate aplica direct pe parul uscat.

Aplicarea la radacini: In cazul unor radacini vizibil crescute aplicati mai intai pe zona respectiva. Uniformizarea culorii de la radacini spre varfuri: Aplicati amestecul pe lungimi si la varfuri. Lasati sa actioneze inca 5 minute.

Tratament recomandat dupa colorare: cand timpul de actionare a expirat, adaugati putina apa calda si emulsionati. Folositi samponul pentru par vopsit Londacare Professional. 

Vopseaua/ nuantatorul profesional nu are inclus in pret si oxidantul/ emulsia. Pentru a adauga oxidantul potrivit, accesati rubrica http://www.vedo.ro/emulsie-londa-profesional-special-pentru-nuantatorul-londa-profesional-de-19-si-4-1000ml

Adauga parerea ta