Olaplex Traveling Stylist Kit

599,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Olaplex Traveling Stylist Kit

Kitul contine:

- Olaplex No. 1 Bond Multiplier - 100 ml

Instructiuni de folosire:

Amestecati intens pudra de decolorare sau vopseaua, inainte de a adauga Olaplex. Puteti sa mai adaugati pudra de decolorare daca consistenta vi se pare subtire.

Adaugati 1/8 oz (3,75 ml) de Olaplex in orice amestec folosit, incluzand vopsea permanenta, nuantator pentru stralucire, vopsea ton pe ton, pudra decoloranta pentru Baleyage, pudra decoloranta pana in 30 g pentru decolorare suvite in folii.

In cazul in care folositi mai mult de 30 g de pudra decoloranta, adaugati 1/4 oz (7,5ml) de Olaplex in amestec.

Dupa clatirea decolorantului sau vopselei de pe par, NU folositi sampon. Uscati parul cu ajutorul unui prosop si aplicati Bond Perfector No. 2. Urmati instructiunile de utilizare Bond Perfector No. 2.

- Olaplex No. 2 Bond Perfector - 2 x 100 ml

Instructiuni de folosire:

Clatiti bine pudra sau vopseaua de pe par. NU folositi sampon!

Daca parul trebuie tonalizat dupa acesta decolorare, aplicati nuantatorul si lasati-l sa actioneze.

Clatiti si uscati cu prosopul.

Aplicati 1/2 oz (15 ml) de Bond Perfector de la radacini la varfuri. Treceti cu pieptanul prin par o data. Lasati sa actioneze minim 5 minute. Pentru par deteriorat lasati sa actioneze cel putin 10 minute. Bond Perfector poate fi folosit si ca lotiune in timpul tunsorii, si lasat pe par pana sunteti gata de samponare. Clatiti parul, samponati si folositi balsamul obisnuit.

Inovatie? OLAPLEX!

Produsul cu o chimie originala care reuseste sa multiplice si reticuleze legaturile rupte la nivelul fibrei capilare!
O abordare complet noua, impreuna cu doi lideri mondiali, Doctoranzi in Materiale si Chimie, Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Howker: "am format o echipa de vis si am reusit sa inventam un singur ingredient chimic, care nu contine silicon si uleiuri, care reface legaturile sparte in par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau inainte."

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat