Subrina Professional Gele Blanc Premium - decolorant pentru par - 50 g

24,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Subrina Professional Gele Blanc Premium - decolorant pentru par - 50 g

Subrina Gele Blanc este un produs decolorant eficient, adecvat in special parului gros si puternic. Datorita combinatiei unice de ingredienti, in timpul utilizarii nu se produce praf. Pentru obtinerea unor rezultate optime in cazul tuturor tehnicilor de decolorare, produsul se utilizeaza in combinatie cu oxidant Subrina. In functie de grosimea lui, parul poate fi decolorat pana la 7 trepte. Exclusiv pentru uz profesional.

Instructiuni de utilizare: In cazul decolorarii integrale a parului se va folosi crema preparata cu oxidant Subrina de concentratie 3% sau 6%, iar pentru decolorarea suvitelor se va utiliza concentratia de 9% sau 12% doar sub supravegherea unui profesionist.

Prepararea cremei decolorante: Se face amestecul intr-un vas de plastic, sticla sau portelan (NU recipient metalic!), amestecand aprox. 50 g decolorant cu oxidant in cantitate dubla, de concentratia corespunzatoare. Se amesteca pana la obtinerea unei creme omogene. Crema se utilizeaza imediat dupa preparare! Se aplica uniform pe parul uscat sau pe suvite, folosind pensula.

Timp de actionare: Se stabileste in functie de structura parului si de gradul de decolorare dorit, variind intre 15-45 de minute. La final se clateste parul cu apa calda si se utilizeaza o masca intens hidratanta.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat