Vopsea Matrix SoColor - 6VR BLOND INCHIS VIOLET ROSU - 90ml

39,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Vopsea Matrix SoColor - 6VR BLOND INCHIS VIOLET ROSU - 90ml

Matrix SoColor este o vopsea permanenta bazata pe complexul de ingrijire Cera-oil, care adauga un plus de hranire procesului de colorare permanenta.
Obiectiv:
- consistenta formulei este imbunatatita pentru o aplicare mai usoara
- rezultate precise si subtile cu ajutorul unei palete versatile de culori
- aroma subtila si seducatoare pentru o experienta placuta (nu miroase puternic a amoniac).
- complexul Cera-oil ingrijeste parul de la un proces de colorare la altul, acopera firele albe de par pana la 100 % (gama Dream Age - D-Age)
- tehnologia patentata de colorare Color Grip actioneaza in profunzimea fibrei capilare pentru rezultate uniforme si de lunga durata.cea
Instructiuni de utilizare:
Amestec: Amestecati parti egale din crema oxidativa Matrix SoColor si crema oxidanta Matrix, corespunzatoare nuantei alese, astfel ca la 45 ml vopsea, trebuie 45 ml oxidant.
Mod de aplicare si clatire: Purtati manusi corespunzatoare. Nu utilizati obiecte metalice. Timpul actionarii standard este de 35-45 minute la temperatura camerei. Dupa timpul de actionare clatiti din abundenta.
Pentru pastrarea sau inchiderea nivelului, aplicati formula doar pe radacini, sau aplicati aceeasi formula pe lungimi si varfuri , lasand sa actioneze 35 de minute. In cazul varfurilor poroase, lasati formula sa actioneze doar in ultimele 5-15 minute.
Pentru deschidere de nivel 1-3 tonuri: Aplicati pe radacini produsul, iar pe lungimi amestecati vopseaua cu oxidant imediat superior ca si concentratie celui de pe radacini, lasand sa actioneze 35-45 minute.
Pentru dechidere de nivel pana la 4 tonuri se folosesc gamele High-lift si Ultra-blonde cu oxidant de 12%, cu timp de actionare de 50 de minute.

 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat