Wella Instamatic by Color Touch - Clear Dust - Vopsea demi permanenta pentru nuante pastel - 60 ml

49,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Wella Instamatic by Color Touch - Clear Dust - Vopsea demi permanenta pentru nuante pastel - 60 ml

Vrei sa experimentezi un blond roze pastelat, sau un verde mint pe parul tau? Wella Professional vine in ajutor cu noua gama de nuantatoare pastel Wella Instamatic by Color Touch. Astfel, poti realiza look-uri super in trend, fara a-ti degrada parul si fara teama ca ramane in par, culorile estompandu-se gradual.

Tehnologia Color Touch Instamatic contine pigmenti de culoare ce difuzeaza gradual in cuticula firului de par. Rezultatul este temporar, difuz, delicat. Un rezultat final in tendinte. Vopseaua demi-permanenta Wella Instamatic ofera un rezultat diferit in functie de baza pe care se aplica: ca un filtru de culoare aplicat pe par. 

Emulsiile recomandate: Emulsia Color Touch 1.9% sau 4%.

Timpul de actionare recomandat: 5, 10, 20 de minute, in functie de intensitatea dorita.

Amestecul se face in proportie de 1:1 cu emulsia (1.9% sau 4%), respectiv la 30ml nuantator, se pun 30 ml oxidant (emulsie).

Aplicat pe parul uscat creste intensitatea, iar aplicarea pe parul umed ofera un rezultat foarte soft.

Wella Instamatic Clear Dust ofera un plus de stralucire parului, iar in amestec cu celelalte nuante Instamatic, accentueaza culoarea.

Gama Wella Instamatic este potrivita si pentru corectarea culorii, prin folosirea nuantelor reci, respectiv Jaded Mint, Ocean Storm si Muted Mauve. 

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat