Wella SP LuxeOil Keratin Boost Essence - Tratament fara clatire reconstructiv pentru parul sensibilizat, degradat - 100ml

109,90 RON
Produsul nu este in stoc

Wella SP LuxeOil Keratin Boost Essence - Tratament fara clatire reconstructiv pentru parul sensibilizat, degradat - 100ml

Tratament esential reconstructiv leave-in care se ancoreaza in firul de par pentru a-i reconstrui cheratina si pentru a-i fortifica structura. 

Se pulverizeaza pe parul umed proaspat spalat si tamponat, apoi se coafeaza ca de obicei.

Gama contine un mix de uleiuri pretioase: ulei de Argan, Migdale si Jojoba.

Ulei de argan: Uleiul de Argan este extras din semintele fructelor de argan, un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa valoroasa, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv si pentru beneficiile cosmetice pe care ni le ofera. Este numit "aur lichid " de catre expertii in frumusete datorita efectelor pozitive pe care le are in infrumusetarea si sanatatea parului.

Ulei de Migdale: Uleiul de Migdale este un ulei fin, hranitor cu proprietati de regenerare si calmare. Este ingrat in formula pentru puterea cu care hidrateaza si ingrijeste parul fara a-l incarca. In plus, stimuleaza cresterea viguroasa a parului si ii ofera stralucire.

Ulei de Jojoba: Uleiul de Jojoba este extras din semintele plantei de jojoba. Este un ulei cu o mare afinitate cu parul, se absoarbe rapid si poate transforma un par uscat, incurcat si fragil intr-unul hidratat si regenerat.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat