Wella SP LuxeOil Keratin Light Spray - Tratament spray ultrafin ce reconstruieste fibra capilara - 75ml

109,90 RON
Mai aveti 299,00 Lei pana la livrarea gratuita
Adauga in cos
Primesti un cadou surpriza la orice comanda

Wella SP LuxeOil Keratin Light Spray - Tratament spray ultrafin ce reconstruieste fibra capilara - 75ml

Un tratament-spray reconstructiv fara clatire care reprezinta cea mai fina forma de aplicare a unui ulei de par, ideal pentru parul fin sau care se ingrasa usor. Adauga un plus de hidratare si stralucire intensa, fara a incarca parul. Confera o textura delicata parului lasandu-l usor de coafat.

Utilizare:

Se aplica la finalul coafarii in parul uscat pentru un finish stralucitor si un plus de protectie.

 SP LuxeOil foloseste tehnologia Transform, un procedeu System Professional care ofera parului o transformare luxurianta din interior spre exterior. Mai exact, tehnologia Transform ajuta parul sa nu isi piarda hidratarea si ii daruieste mai multa forta. Pentru ca firul sa devina mai stralucitor si mai suplu, iar cheratina sa fie perfect protejata.

Gama contine un mix de uleiuri pretioase: ulei de Argan, Migdale si Jojoba.

Ulei de argan: Uleiul de Argan este extras din semintele fructelor de argan, un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa valoroasa, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv si pentru beneficiile cosmetice pe care ni le ofera. Este numit "aur lichid " de catre expertii in frumusete datorita efectelor pozitive pe care le are in infrumusetarea si sanatatea parului.

Ulei de Migdale: Uleiul de Migdale este un ulei fin, hranitor cu proprietati de regenerare si calmare. Este ingrat in formula pentru puterea cu care hidrateaza si ingrijeste parul fara a-l incarca. In plus, stimuleaza cresterea viguroasa a parului si ii ofera stralucire.

Ulei de Jojoba: Uleiul de Jojoba este extras din semintele plantei de jojoba. Este un ulei cu o mare afinitate cu parul, se absoarbe rapid si poate transforma un par uscat, incurcat si fragil intr-unul hidratat si regenerat.

Adauga parerea ta
Alti clienti au comandat